Wij zorgen voor uw
online veiligheid.

Wij willen de online samenleving zo veilig mogelijk maken voor iedereen, waar u ook bent. Daarom hebben wij eenvoudig te gebruiken producten. Zo is de drempel voor het gebruik laag, en de veiligheid maximaal.

Simpel en veilig

Mijn naam is Joeri van de Watering en ik ben de oprichter van GOOSE VPN. In 2016 is GOOSE VPN opgericht als eerste en enige Nederlandse VPN provider om controle terug te geven over het online bestaan. Ondanks de risico’s en gevaren van het internet, waren er weinig eenvoudige oplossingen. Daar hebben we met GOOSE VPN verandering in gebracht. Ruim 200.000 gebruikers wereldwijd hebben al gebruik gemaakt van GOOSE VPN.

Steeds vaker kwam de vraag of we ook een oplossing voor de zakelijke markt beschikbaar hadden. Zo is GOOSE Zakelijk ontstaan. In samenwerking met partners en klanten hebben we GOOSE VPN aangepast met extra functionaliteiten, zodat het aansluit bij de wensen op kantoor en buiten kantoor.

Voor en door Nederlanders

Dat we oer-Hollands zijn dat ziet u overal in terug. Zo is onze Nederlandse support 7 dagen per week beschikbaar. We houden nauw contact met de markt, om zo ons product op de juiste manier aan te laten sluiten bij alle gebruikers. En wij houden ook niet van hoge prijzen.

Transparant en persoonlijk

Wij snappen heel goed dat u wilt weten wie er achter het bedrijf zit waar al uw data doorheen gaat. We hebben het tenslotte over uw data. Dat wilt u niet zomaar ergens op straat hebben liggen. Wij zijn dan ook transparant, persoonlijk en betrouwbaar, zoals u dat verwacht van uw cyber security partner.

Wat onze klanten zeggen

Start vandaag met 14 dagen gratis GOOSE Zakelijk

Vul uw e-mailadres in, ontvang direct meer informatie over GOOSE Zakelijk en krijg 14 dagen gratis toegang tot GOOSE Zakelijk.

  • 14 dagen gratis
  • Makkelijk in gebruik
  • Nederlandse support
  • Centraal beheerportaal
  • Voor en door Nederlanders