Cyber Alarm
Uw online rookalarm

Waar rook is, is vuur. Vind er file sharing plaats of is er malware gedetecteerd? Dit zijn mogelijke risico’s die wij inzichtelijk maken met het Cyber Alarm.

Start nu
Cyber Alarm notefication

Preventie alleen is niet meer voldoende.

Traditionele antivirussoftware, firewalls en andere beveiligingsmiddelen zijn de strijd tegen cybercriminelen aan het verliezen. Cybercriminelen weten tegenwoordig precies wat ze moeten doen om de traditionele maatregelen te omzeilen en komen zo toch binnen.

Op een verkeerde link klikken, een verkeerd programma installeren om vervolgens malware of ransomware in het bedrijfsnetwerk te hebben. Het zijn simpele acties, maar we zien dat de meeste security incidenten voortkomen uit menselijk handelen. Soms onschuldig en oplosbaar, maar soms met behoorlijke gevolgen voor de gehele organisatie.

Real-time detectie

Door al het verkeer te analyseren, kan ongewenst verkeer direct ontdekt worden. Elk kwartier worden nieuwe dreigingen verwerkt in het Cyber Alarm en wordt uw netwerkverkeer daarmee vergeleken. Na een alarmmelding kunnen dan tijdig de juiste maatregelen genomen worden.

Zakelijke VPN Server

Ultieme bewaking

Traditionele maatregelen reageren vaak te laat of niet. Door alles te monitoren met het Cyber Alarm wordt niets over het hoofd gezien. Zo kunnen de juiste maatregelen direct genomen worden.

Direct een melding

Uw internetverkeer wordt continu geanalyseerd en vergeleken met onze online database van miljoenen virussen, malware en andere online gevaren. Detecteert het Cyber Alarm een mogelijk risico? Dan ontvangt u direct een melding.

Continue inzicht

Met het Cyber Alarm dashboard bent u direct op de hoogte. Naast de directe meldingen, ontvangt u wekelijks een samenvatting van wat er allemaal is gezien in uw netwerk.

Veiligheid hoeft niet moeilijk te zijn.

Bij deze meldingen doen wij de triage, waardoor we de melding kunnen categoriseren en de juiste urgentie mee kunnen sturen. Dit gebeurt automatisch. Hierdoor krijgt u direct een melding van de dreiging en kunt u de details in het Cyber Alarm dashboard zien.

Start vandaag met 14 dagen gratis GOOSE Zakelijk

Vul uw e-mailadres in, ontvang direct meer informatie over GOOSE Zakelijk en krijg 14 dagen gratis toegang tot GOOSE Zakelijk.

  • 14 dagen gratis
  • Makkelijk in gebruik
  • Nederlandse support
  • Centraal beheerportaal
  • Voor en door Nederlanders