Binnen en buiten kantoor een veilige online werkplek.

Wij zijn de enige oplossing die uw versleutelde internetverbinding scant op online dreigingen. Hierdoor bent u veilig en heeft u inzicht in al het Internetverkeer binnen uw bedrijf. Wij zijn niet alleen AVG- en GDPR-proof, maar ook de oplossing die zorgt voor een veilige online werkplek.

Zakelijke VPN GOOSE

Werk veilig buiten de deur.

GOOSE Zakelijk versleutelt uw internetverbinding door middel van een VPN, Virtual Private Network.

Een VPN creëert een tunnel tussen het internet en het apparaat. Deze tunnel is versleuteld, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste toegang of zichtbaarheid in het netwerk. U geniet van volledige bescherming en anonimiteit van al het internetverkeer.

Voorkom ransomware.

Ons Cyber Alarm analyseert al het internetverkeer in de beveiligde verbinding en geeft direct een melding bij mogelijke risico’s, zoals malware, ransomware of virussen.

Door al het verkeer te analyseren, kan ongewenst verkeer direct ontdekt worden. Vergelijk het maar met een inbraakalarm thuis of op kantoor.

Reageer direct.

Door de real-time detectie met het Cyber Alarm kan direct de juiste maatregel genomen worden. Zo is het mogelijk om alarmmeldingen ook bij uw IT-er uit te laten komen. Hierdoor kan een expert direct met u onderzoeken waar de melding vandaan komt en de melding oppakken voordat het te laat is.

Flow Alarm support

Voorkomen is beter dan genezen.

Brandjes blussen is verleden tijd. GOOSE Cyber Alarm is dé enige VPN-oplossing die veiligheidsrisico’s zoals malware opspoort en daar een melding van maakt voordat het uw apparaat bereikt.

Lees meer over ons product

De oplossing voor een veilige online werkplek.

Beveiligde verbinding.

Real-time inzicht online dreigingen.

Voldoe aan de AVG/GDPR.

Wekelijkse rapportage.

Direct verbetering IT security.

Eenvoudig gebruik & installatie.

Start vandaag met 14 dagen gratis GOOSE Zakelijk

Vul uw e-mailadres in, ontvang direct meer informatie over GOOSE Zakelijk en krijg 14 dagen gratis toegang tot GOOSE Zakelijk.

  • 14 dagen gratis
  • Makkelijk in gebruik
  • Nederlandse support
  • Centraal beheerportaal
  • Voor en door Nederlanders