Oost, West: overal veilig online

Met uw hele organisatie zorgeloos online dankzij onze onberispelijke bescherming. Strak volgens de strenge EU-regels, dus 100% AVG- en GDPR-proof om boetes te voorkomen. Riskeer niet langer de risico’s die steeds meer organisaties raken.

Extra veilig in de vertrouwde omgeving

Op kantoor en thuis altijd veilig online dankzij meer dan alleen bescherming. GOOSE biedt extra malware-detectie en 100% privacy-proof.

Geen risico in het openbaar

Nooit meer open en bloot op onbeveiligde netwerken. Word geen slachtoffer van fictieve Free Wifi-netwerken en voorkom Man in the Middle-hacks.

Voorkomen is beter dan genezen

Brandjes blussen is verleden tijd. GOOSE Cyber Alarm is dé enige VPN-oplossing die veiligheidsrisico's zoals Malware opspoort en daar een melding van maakt, voordat het uw apparaat bereikt.

GOOSE Zakelijk: professionele protectie

Ervaar de veiligheid van een versleutelde verbinding met 256-bits AES data-encryptie. Samen met onze unieke Cyber Alarm oplossing die scant op de achtergrond al het verkeer op veiligheidsrisico's, kunt u gerustelend het internet op terwijl u daar aan de voorkant niets van merkt. Volledig veilige verbinding, zoals het hoort.

100% AVG- en GDPR-proof

Voldoe met GOOSE Zakelijk aan alle wetgeving en bescherm uw organisatie tegen het online gevaar dat toeneemt. Maak uw online bedrijfsbeveiliging compleet en voorkom datalekken, aanvallen van buitenaf en boetes voor de beschuldiging van onzorgvuldigheid.

Gebruik
sterke wachtwoorden
Benoem
een beveiligingsexpert
Gebruik antivirus software
Gebruik een Firewall
Versleutel uw internetverbinding
met GOOSE VPN
Update
uw besturingssysteem

GOOSE Zakelijk: met 30 dagen bedenktijd


  De beste online bescherming met betrokken Nederlandse support. Standaard met 30 dagen bedenktijd, omdat we zeker weten dat u niet anders meer wilt.

  • Veilige verbinding
  • Onbeperkt aantal apparaten
  • AVG-proof
  • Nederlandse support
  • 30-dagen bedenktijd