Maak kennis met GOOSE

Moedergans GOOSE VPN is ontstaan in 2016 om iedereen veilig en grenzeloos van het internet te laten genieten op een super simpele manier. Met GOOSE ben je zo simpel en snel veilig online, precies wat ook de zakelijke markt nodig heeft met de nieuwe manier van werken. En zodoende is GOOSE Zakelijk ontstaan.

Ei sprong van GOOSE VPN

Hallo, mijn naam is Joeri van de Watering en ik ben de oprichter van GOOSE VPN. Ruim 5 jaar geleden was een VPN oplossing nog iets onbekends en vooral iets heel technisch. Ik vond dat dat anders moest en zo is het idee van GOOSE VPN ontstaan.

Simpel en veilig

GOOSE VPN moest gaan staan voor open en veilig internet, maar wel super simpel. Ik nam altijd mijn (digibeet) ouders als uitgaanspunt ;). Makkelijk installeren, makkelijk te gebruiken, goede Nederlandse support en dat voor een eerlijke prijs.

GOOSE Zakelijk

Nu 5 jaar later hebben wereldwijd al ruim 200.000 gebruikers GOOSE VPN gebruikt. Steeds vaker kwam de vraag of we ook een zakelijke oplossing hebben en zo is GOOSE Zakelijk ontstaan. Voor en door Nederlanders. Voor en samen met onze klanten.

GOOSE Zakelijk: met 30 dagen bedenktijd


  De beste online bescherming met betrokken Nederlandse support. Standaard met 30 dagen bedenktijd, omdat we zeker weten dat u niet anders meer wilt.

  • Veilige verbinding
  • Onbeperkt aantal apparaten
  • AVG-proof
  • Nederlandse support
  • 30-dagen bedenktijd