Onberispelijke bescherming

Online altijd de beste bescherming met een uiterst eenvoudige oplossing. Voor één standaardprijs en met 30 dagen bedenktijd, omdat we zeker weten dat u niet anders meer wilt. En heeft u een grote organisatie? Dan ontvangt u natuurlijk een overzichtelijke offerte op maat.

Antwoord op veel gestelde vragen

 • Hoeveel kost GOOSE Zakelijk?
  Naast online veiligheid staat eenvoud bij ons centraal. Daarom bieden we één standaardprijs met 30 dagen bedenktijd voor slechts €9.99 per gebruiker per maand. Heeft u een grote organisatie? Laat het ons weten, we werken graag met u mee voor een offerte op maat. Zo simpel is het.
 • Op welke devices kan ik GOOSE VPN gebruiken?
  GOOSE VPN werkt vrijwel op alle populaire besturingsystemen zoals macOS, Chrome OS, Windows, Linux, iOS en Android. U kunt GOOSE VPN ook op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken.
 • Waarom heb ik een VPN nodig (in Nederland)?
  Een VPN zorgt ervoor dat u altijd veilig en anoniem online bent. U kunt een VPN inzetten om in het buitenland naar Nederlandse websites te bereiken die anders een geo-blokkade zouden hebben.

  Maar ook als u gewoon in Nederland bent, is een VPN een noodzaak. Werkt u wel eens buiten de deur en met een openbaar wifinetwerk verbindt, bijvoorbeeld in een café, loopt u het risico dat uw data in de verkeerde handen vallen.

  Met een VPN zijn uw belangrijke documenten, creditcardgegevens, wachtwoorden en meer volledig veilig. Bovendien bent u 100% AVG- en GDPR-proof.
 • Waarom moet ik voor GOOSE Zakelijk kiezen?
  We snappen dat de keuze voor een VPN-aanbieder lastig kan lijken, u wilt immers een zeer goede, betrouwbare oplossing en partner. GOOSE Zakelijk is de partner die u zoekt.

  Wij zijn begonnen als de eerste Nederlandse VPN-aanbieder op de consumenten-markt met GOOSE VPN. Omdat we het anders willen doen. Geen moeilijke technische programma’s en klantenservice die geen Nederlands spreekt. Nee, wij bewaken als echte waakganzen uw data – en dat op een gebruiksvriendelijke manier.

  Wat betekent dat u kunt genieten van Nederlandse support, en dat 24/7. Wij hebben een groot aantal Nederlandse servers tot uw beschikking met daarnaast een brede selectie wereldwijd, waardoor blokkades omzeilen overal ter wereld mogelijk is. Binnenkort lanceren we onze nieuwe oplossing Cyber Alarm die veiligheidsrisico's opspoort en daar een melding van maakt, voordat het uw apparaat bereikt. Die krijgt u gewoon standaard bij.
 • Wat vinden anderen van GOOSE?
  Het is heel logisch dat je deze vraag open hebt geklikt. We zijn blij met de reviews van onze klanten en tonen deze graag: https://nl-be.trustpilot.com/review/goosevpn.com

GOOSE Zakelijk: met 30 dagen bedenktijd


  De beste online bescherming met betrokken Nederlandse support. Standaard met 30 dagen bedenktijd, omdat we zeker weten dat u niet anders meer wilt.

  • Slimme verbinding
  • Onbeperkt aantal devices
  • AVG-proof
  • Nederlandse support
  • 30-dagen bedenktijd