Wij helpen u graag

We’ve got your back: onze toegewijde ganzen staan 24/7 voor u klaar. Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons op telefoonnummer 085 130 45 61.

Antwoord op de veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost GOOSE Zakelijk?
  We hebben twee pakketten met onze GOOSE services, GOOSE VPN Basic & GOOSE VPN Pro. Bij GOOSE VPN Basic kunt u al onbezorgd op het internet vliegen. Met het GOOSE VPN Pro pakket heeft u alles van het GOOSE VPN Basic pakket en als extra onze nieuwste feature "Cyber Alarm". Het Cyber Alarm detecteert malware en andere gevaren nog vóór dat het op uw computer komt. Voor een aanbod op maat voor uw bedrijf, kunt u contact opnemen met uw eigen IT beheerder of contact onze sales.
 • Op welke devices kan ik GOOSE VPN gebruiken?
  GOOSE VPN werkt vrijwel op alle populaire besturingsystemen zoals macOS, Chrome OS, Windows, Linux, iOS en Android. U kunt GOOSE VPN ook op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken.
 • Waarom heb ik een VPN nodig (in Nederland)?
  Een VPN zorgt ervoor dat u altijd veilig en anoniem online bent. U kunt een VPN inzetten om in het buitenland naar Nederlandse websites te bereiken die anders een geo-blokkade zouden hebben.

  Maar ook als u gewoon in Nederland bent, is een VPN een noodzaak. Werkt u wel eens buiten de deur en met een openbaar wifinetwerk verbindt, bijvoorbeeld in een café, loopt u het risico dat uw data in de verkeerde handen vallen.

  Met een VPN zijn uw belangrijke documenten, creditcardgegevens, wachtwoorden en meer volledig veilig. Bovendien bent u 100% AVG- en GDPR-proof.
 • Waarom moet ik voor GOOSE Zakelijk kiezen?
  We snappen dat de keuze voor een VPN-aanbieder lastig kan lijken, u wilt immers een zeer goede, betrouwbare oplossing en partner. GOOSE Zakelijk is de partner die u zoekt.

  Wij zijn begonnen als de eerste Nederlandse VPN-aanbieder op de consumenten-markt met GOOSE VPN. Omdat we het anders willen doen. Geen moeilijke technische programma’s en klantenservice die geen Nederlands spreekt. Nee, wij bewaken als echte waakganzen uw data – en dat op een gebruiksvriendelijke manier.

  Wat betekent dat u kunt genieten van Nederlandse support, en dat 24/7. Wij hebben een groot aantal Nederlandse servers tot uw beschikking met daarnaast een brede selectie wereldwijd, waardoor blokkades omzeilen overal ter wereld mogelijk is. Binnenkort lanceren we onze nieuwe oplossing Cyber Alarm die veiligheidsrisico's opspoort en daar een melding van maakt, voordat het uw apparaat bereikt. Die krijgt u gewoon standaard bij.
 • Wat vinden anderen van GOOSE?
  Het is heel logisch dat je deze vraag open hebt geklikt. We zijn blij met de reviews van onze klanten en tonen deze graag: https://nl-be.trustpilot.com/review/goosevpn.com

Vragen? Stel ze gerust

Gebruik onze contactgegevens of vul het formulier hiernaast in. Dan hoort u binnen een uur van een van onze ganzen.

Zirkoon 232
3316 KDDordrecht
Nederland
[email protected] +31 85 30 36 195
Stuur een bericht